جستجو

کلوزت روم چیست ؟ + نحوه طراحی کلوزت روم

کلوزت روم چیست

تصور کنید پیش از شروع فعالیت‌های روز وارد اتاقی شوید که تمام لباس‌هایتان در آن به صورت مرتب قرار دارد و برای هر کدام از آنها و هر اکسسوری دیگر مورد نیازتان فضایی مجزا وجود دارد. اتاق رختکن یا همان کلوزت روم یکی از بخش‌های جدید در خانه است که بر گرفته از طراحی دکوراسیون اروپایی می‌باشد. امروز و در این مطلب می‌خواهیم شما را با این فضا که در خانه‌های با طراحی دکوراسیون مدرن دیده می‌شود آشنا کنیم و کمی هم در مورد نحوه طراحی کلوزت روم با شما سخن بگوییم. پس اگر قصد طراحی چنین فضایی و یا بازسازی آن را دارید این مقاله را از دست ندهید و تا انتها با مدوسادکور همراه باشید.

کلوزت روم

کلوزت روم اتاقیست که تمام امکانات مورد نیاز برای نگه داری و تعویض لباس را در اختیار شما قرار می‌دهد. از امکانات و المان‌های اتاق نشیمن می‌توان به کمد، قفسه، آینه قدی و نورپردازی مناسب اشاره کرد. یک صندلی یا یک پاف مناسب هم برای تعویض کفش در این اتاق قرار دارد. در این فضا عموما کمد دیواری‌های قفسه بندی شده به صورت کاملا منظم ایجاد می‌شود تا فضای کافی برای تمام لباس‌ها و کفش‌های شما وجود داشته باشد.

کلوزت روم

کاربرد کلوزت روم

کلوزت روم برای این ایجاد شده تا شما مشکل فضای محدود برای نگهداری کفش و لباس خود را نداشته باشید. قطعا بارها برای شما این مشکل ایجاد شده که با فشرده سازی لباس‌هایتان در کمد به آنها آسیب برسد و هر بار پیش از استفاده از آنها مجبور باشید آن را اتو بکشید. کلوزت روم به حجم زیادی از لوازمی که با آنها سر و کار داریم نظم می‌دهد. در نگاه اول ایجاد چنین فضایی ضروری به نظر نمی‌رسد اما پس از ایجاد کلوزت روم به این نتیجه خواهید رسید که چقدر در وقت شما برای انتخاب لباس مناسب و همچنین پوشیدن آن صرفه جویی خواهد شد.

کاربرد کلوزت روم

به طور کلی کاربرد کلوزت روم در دو جمله خلاصه خواهد شد. اولین کاربرد ایجاد نظم و سر و سامان در چینش لباس‌ها و اکسسوری و دومین آن ایجاد محیطی برای تعویض لباس است.

مزایای کلوزت روم

وجود چنین فضایی در خانه ویژگی‌های مثبت زیادی را برای شما فراهم خواهد کرد. یکی از مهمترین مزایای کلوزت روم این است که تمام وسایلی که برای خروج از خانه به آنها احتیاج دارید در یک فضا قرار دارند و کار شما برای انتخاب و تست هر ترکیبی بسیار راحت و دلنشین خواهد بود. شما با داشتن اتاق رختکن می‌توانید همه لباس‌ها و وسایل خود را مرتب و منظم نگهداری کنید و به راحتی به هر یک از آنها دسترسی داشته باشید.

مزایای کلوزت روم

نحوه طراحی

برای شروع طراحی اتاق رختکن در خانه خود باید به نکاتی توجه کنید که در ادامه مرحله به مرحله آنها را طی خواهیم کرد.

1- ابعاد

اولین موضوعی که باید به آن توجه کنید ابعاد مناسب است. به طور کلی کلوزت روم در واقع کمدی است که بتوان به راحتی در آن راه رفت. شما با ایجاد چنین اتاقکی اولین قدم برای طراحی را پیش گذاشته‌اید.

تجهیزات

2- تجهیزات

برای ایجاد اتاق رختکن نیاز به تجهیزاتی دارید. بخشی از مهمترین تجهیزات لازم در این اتاق عبارتند از قفسه‌­ها کشو‌ها، آینه، مبل و میز آرایش. استفاده از اکسسوری‌های دیگر مثل آویزها نیز تاثیر زیادی در شکلگیری این اتاق داشته باشد.

3- قفسه و کشوی مناسب

در مورد قفسه‌ها در بخش قبلی توضیح دادیم اما اهمیت این وسیله به حدی زیاد است که به عنوان یک بخش مجزا از تجهیزات به آن پرداخته شود. در واقع اصلی‌ترین بخش اتاق رختکن قفسه‌های آن می‌باشد. اولین چیزی که در انتخاب قفسه و کشو باید به آن توجه کنید این است که کارایی آنها با توجه به حجم لباس‌ها و کفش‌های شما چقدر است. پیش از خرید به فضاهای تفکیک کننده و مورد نیازتان برای کشوها و قفسه‌ها توجه کنید.

استفاده از کمدهایی که درب آنها ریلی است برای فضاهای کوچک بسیار موثر خواهد بود.بر روی درب برخی از کمدها آینه‌های قدی نصب شده است که این موضوع نیز به شما کمک زیادی خواهد کرد.

قفسه و کشوی مناسب

4- آینه مناسب

یکی از مهمترین اهداف ایجاد کلوزت روم این است که شما برای تعویض لباس و آماده شدن فضایی را در اختیار داشته باشید. پس یکی از المان‌های اصلی چنین فضایی آینه خواهد بود. آینه‌های قدی می‌تواند فضای بسیار هیجان انگیزی در کلوزت روم شما ایجاد کند.

5- جنس وسایل مورد استفاده

یکی دیگر از مسائل مهم انتخاب متریال مناسب است. این موضوع بیشتر به سلیقه شما مرتبط است. اغلب مواد به کار رفته در اتاق رختکن از جنس چوب و عمدتا ام دی اف است. اما این موضوع به سبک انتخابی شما برای دیزاین بستگی دارد.

جنس وسایل مورد استفاده

6- نورپردازی مناسب

برای طراحی یک اتاق رختکن مناسب، نورپردازی بسیار مهم است. شما با ایجاد یک نورپردازی مناسب فضا را برای انتخاب سریع‌تر و رسیدن به ترکیب مناسب برای پوشش خود فراهم می‌کنید. نور باید به گونه‌ای باشد که لباس‌ها دقیقا به همان رنگی که هستند دیده شود. ما نیاز به افکت خاصی برای نورپردازی نداریم. فقط کافیست نور به اندازه‌ای باشد که لوازم به حد کافی دیده شوند و دقیقا به همان شکل که باید به نظر برسند.

نورپردازی مناسب

7- رنگ آمیزی مناسب

به طور کلی رنگ و لعاب اتاق رختکن به تنوع رنگی لباس‌ها و دیگر وسایل شماست. اما رنگ کلی اتاق رختکن شما بهتر است با تم اصلی دکوراسیون شما همخوانی داشته باشد. استفاده از رنگ‌های خنثی مثل طوسی و کرم و یا سفید می‌تواند انتخاب مناسبی برای کلوزت روم شما باشد.

رنگ آمیزی مناسب

سخن نهایی

در این مقاله با شما در مورد ایجاد فضایی که بتوانید لباسها، کفش‌ها و دیگر اکسسوری های خود را در آن به صورت منظم قرار دهید و یک محل مناسب برای تعویض آنها و امتحان کردن ترکیبات متفاوت برای پوشش خود داشته باشید سخن گفتیم. امیدواریم که این مطلب به شما در طراحی یک کلوزت روم مناسب و با کیفیت کمک بسیاری کرده باشد. ممنون از همزاهی شما با مدوسادکور.

همچنین می‌توانید بخوانید: پنتری روم چیست؟

لوگو مدوسا دکور

محمد دلجو

7 پاسخ

  1. خیلی جالب بود هر شخصی بظر من همه می تونند به یه شکلی سود ببرند بخصوص افرادی که مرتب و منظم هستند و خوبیش هم اینکه در یک فرصت کم می دونید چه لباسهایی رو دارید و دیگه نمی خواهید دنبالش بگردید
    همون افرادی هم که جا کم دارن نگاه کنید می بینید که خیلی از فضاها پرت هستش و میشه بهترین استفاده را برد.

  2. این که اطلاع رسانی و افزایش اطلاعات تمام افراد انجام شد خوبه، ولی عملا بدرد اقلیت نیمه مرفه و مرفه جامعه میخوره که استفاده راحت تر از امکانات محل سکونت رو دارند.

  3. سلام ای کاش میشد این طراحی مدرن رو‌ تو‌مسکن 25متری هم به کار برد.مثلا از 25متر 20مترش بشه کلوزت.😒

  4. داداش دلت خوشه با این وضع مسکن و قیمتهای نجومی پنجاه مت. خونه بخری که فقط داخلش استراحت کنی باید کلاهت رو بندازی هوا کلوزت روم میخوام چی کار

    1. بنده ی خدا چرا فکر نکرده سخن می رانی؟ شما اگه بتونی به قول خودت 50 متر خونه تهیه کنی و کلاهتو بندازی هوا،، کلاهت تو هوا که وا نمیسته میوفته روی زمین.. اونوقت شما دیگه نمیتونی استراحت کنی و باید بری بیرون چون جا برای خودت نمیمونه، بالاخره وسایل دیگه ام داری،، نداری؟ خب اونجاس که تازه میفهمی این قصه یعنی چه؟؟ اون موقع از این سخنرانی الآن خودت خجل و شرمنده میشی… شما لازم نیست حتما نظر ارسال کنی، بهتره خودتو اینقدر اذیت نکنی.. برو استراحت کن با این حالت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *