جستجو

12 ایده برای طراحی رنگ اتاق نشیمن

دوازده ایده برای طراحی رنگ اتاق نشیمن

انتخاب رنگ اتاق نشیمن، یکی از بخش‌های سخت طراحی دکوراسیون داخلی برای افراد به حساب می‌آید. اینکه شما بخواهید از کلیشه‌ها دوری کنید و در عین حال ریسک زیادی برای انتخاب رنگ در اتاق نشیمن نکنید، کار را به جایی می‌کشاند که اصلا به سمت ایجاد تفاوت نروید و همان رنگ سفید را انتخاب کنید که بدون دردسر است. اما انتخاب یک رنگ مناسب برای ایجاد یک اتاق نشیمن جذاب و دلپذیر بسیار موثر خواهد بود. انتخاب رنگ اتاق نشیمن به عوامل مختلفی بستگی دارد. در ادامه با مدوسادکور همراه باشید تا با 12 ایده برای طراحی رنگ اتاق نشیمن آشنا شوید.

1- از یک رنگ تاکیدی روشن استفاده کنید

یکی از راحت‌ترین ایده‌ها این است که به جای رنگ کردن کل فضا، یک بخشی از دیوارها را با یک رنگ روشن رنگ آمیزی کنید. چه از رنگ برای برجسته کردن ویژگی‌های معماری در اتاق نشیمن استفاده کنید و یا مبلمان را رنگ کنید، رنگ‌های برجسته می‌توانند تأثیر بگذارند و زیبایی اتاق نشیمن را افزایش دهد. استفاده رنگ برجسته برای ایجاد یک نقطه کانونی مناسب نیز به شما کمک خواهد کرد.

از یک رنگ تاکیدی روشن استفاده کنید

2- با مبلمان هماهنگ شوید

انطباق رنگ دیوار با رنگ مبلمان، گزینه‌ای عالی برای ایجاد فضایی تک رنگ و زیباست. استفاده از مبلمان همرنگ با محیط، در کنار رنگ چوب و فلز می‌تواند یک ترکیب رنگی جذاب و جسورانه برای شما ایجاد کند. به همان اندازه که استفاده از چند رنگ ممکن است انتخاب پر ریسکی باشد، انتخاب فقط و فقط یکرنگ نیز می‌تواند خطرناک باشد. اما انتخاب رنگ مناسب در فضای مناسب می‌تواند یکرنگ بودن را به نقطه قوت اتاق نشیمن شما تبدیل کند.

با مبلمان هماهنگ شوید

3- در رنگ اتاق نشیمن کنتراست ایجاد کنید

یکی دیگر از راه‌های طراحی رنگ برای اتاق نشیمن، استفاده از رنگ‌های متضاد است. استفاده از این رنگ‌ها و ایجاد کنتراست مناسب، فضا را پر جنب و جوش‌تر نشان می‌دهد. استفاده از این الگو در اتاق نشیمن، به فضا شخصیت خاصی می‌دهد. برای مثال در تصویر زیر، از دو رنگ سبز و صورتی به عنوان مکمل یکدیگر استفاده شده است. و در کنار آنها رنگ آبی سبز نیز فضا را یکقدم به جلو حرکت داده است.

در رنگ اتاق نشیمن کنتراست ایجاد کنید

4- سادگی و زیبایی

برای خاص بودن لازم نیست که حتما رنگ و طرحی خاص را برای اتاق نشیمن خود استفاده کنید. بعضی مواقع هرچه مینیمال‌تر و ساده‌تر باشید شاید بهتر باشد. یک تکنیک رنگ‌آمیزی ساده می‌تواند فضایی ذلنشین برای اتاق نشیمن شما ایجاد کند. در کنار آنها استفاده از مبلمان ساده نیز موثر خواهد بود.

سادگی و زیبایی

5- از رنگ سفید بهره بگیرید

رنگ سفید همیشه روی بورس است. دلیلش هم مشخص است. سفید با هر رنگی ست می‌شود، راحت تمیز می‌شود و خانه را روشن می‌کند. پس استفاده از این رنگ، تعجبی ندارد. اگر به دنبال مسیر بدون ریسک و استرس هستید، سفید را بکار بگیرید. ترکیب رنگ سفید با رنگ‌های پاستلی و یا استفاده از رنگ‌های متضاد در کنار سفید، فضا را دگرگون خواهد کرد.

از رنگ سفید بهره بگیرید

6- با رنگ کرم در اتاق نشیمن گرما ایجاد کنید

استفاده از رنگ کرم، البته نه تنالیته‌هایی که به صورتی نزدیک است، به افزایش گرما در اتاق نشیمن شما بسیار کمک خواهد کرد. در واقع اگر شما علاقه به رنگ سفید برای طراحی اتاق نشیمن خود دارید، اما محل زندگی شما از نور طبیعی کمی برخوردار است و یا هوا کمی سردتر از دیگر نقاط است؛ استفاده از رنگ کرم به جای سفید بسیار مفید خواهد بود.

با رنگ کرم در اتاق نشیمن گرما ایجاد کنید

7- سایه مناسب خاکستری را انتخاب کنید

یکی از پرفروش ترین رنگ‌ها بعد از رنگ سفید، رنگ خاکستری است. رنگ خاکستری جایگاه خود را به عنوان یک رنگ مدرن و خنثی جایگاه خود را در سال‌های اخیر تثبیت کرده است و برای رنگ اتاق نشیمن انتخاب بسیار مناسبی است. این رنگ طیف‌های مختلفی دارد که هریک متناسب با علایق شما می‌تواند مناسب باشد.

سایه مناسب خاکستری را انتخاب کنید

8- از رنگ‌های عمیق و زمینی استفاده کنید

یکی از ایده‌ها برای انتخاب رنگ اتاق نشیمن، این است که خانه خود را به رنگ‌های طبیعی نزدیک کنید. شما با انتخاب رنگ‌هایی مثل سبز و تنالیته‌های رنگ قهوه‌ای که به رنگ خاک نزدیک‌اند، فضایی آرام و دلپذیر را ایجاد کنید.

از رنگ‌های عمیق و زمینی استفاده کنید

9- از یک قهوه‌ای شکلاتی برای ایجاد گرما استفاده کنید

استفاده از ایده‌هایی که اتاق نشیمن را به فضایی تاریک تبدیل می‌کند، در نگاه اول کمی ممکن است تاریک باشد. اما انتخاب صحیح از این رنگ‌ها، می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی برای رنگ اتاق نشیمن شما باشد. رنگ‌های تبره به خصوص در اتاق‌های نشیمن بزرگ به خوبی کار می‌کنند. البته ایجاد تعادل در استفاده از این رنگ‌ها بسیار مهم است. استفاده از قهوه‌ای در کنار رنگ‌هایی مثل سرخ یاقوتی بسیار جذاب به نظر می‌رسد. استفاده از رنگ‌های گرم متالیک هم موثر خواهد بود. در ضمن شما بهتر است گف را گم رنگ باقی بگذارید و اجازه دهید سقف سفید باقی بماند.

از یک قهوه‌ای شکلاتی برای ایجاد گرما استفاده کنید

10- طیف‌های مختلف رنگ آبی

اتاق نشیمن به رنگ آبی یک ایده بسیار هیجان انگیز است. آبی برای اتاق نشیمن رنگ بسیار قدرتمندی است. اولین ایده می‌تواند استفاده از رنگ آبی تیره باشد. رنگی که به نیلی نیز شناخته می‌شود. این رنگ تند که بین آبی خالص و بنفش در طیف رنگی قرار دارد، سایه انتخابی مناسبی برای طراحان و هنرمندان است.

طیف‌های مختلف رنگ آبی

ایده دیگری که در مورد رنگ آبی می‌توان از آن یاد کرد، استفاده از آبی آسمانی است. این رنگ بسیار تسکین دهنده و شادی آور است و تنوع زیادی را در طراحی برای شما به وجود می‌آورد. شما می‌توانید با استفاده از رنگ سفید و خاکستری سنگریزه ای، احساس آرامش ساحلی را برای اتاق نشیمن خود ایجاد کنید.

طیف‌های مختلف رنگ آبی2

شما می‌توانید از یکی دیگر از طیف‌های آبی که به آبی تیفانی مشهور است نیز استفاده کنید. استفاده از این رنگ، اندکی نیاز به جسارت دارد. اگر از اضافه کردن رنگ پررنگ به همه جا نگران هستید، به جای آن از آن در طاقچه ها یا به عنوان بخشی از ایده های دیوار برجسته خود استفاده کنید. اگر از اضافه کردن رنگ تیره به همه جا نگران هستید، به جای آن از آن در طاقچه ها یا به عنوان بخشی از ایده های دیوار برجسته خود استفاده کنید.

طیف‌های مختلف رنگ آبی3

11- با رنگ زرد به محیط گرما ببخشید

اتاق‌های نشیمن به رنگ زرد، پیچیده و جذاب هستند. استفاده از رنگ‌های کاراملی در کنار رنگ زرد بسیار فضای گرم و دلنشینی ایجاد خواهد کرد.

با رنگ زرد به محیط گرما ببخشید

12- سقف را با یک رنگ متضاد رنگ آمیزی کنید

خیلی از افراد سقف را نادیده می‌گیرند. در حالی که با استفاده از سقف می‌توانید یک کنتراست جذاب ایجاد کنید. رنگ آمیزی سقف با رنگ روشن تر به دیوارها می تواند به هدایت چشم شما به سمت بالا کمک کند و توهم ارتفاع را ایجاد کند و همچنین راهی عالی برای برجسته کردن ویژگی های معماری مانند گچ کاری است.

سقف را با یک رنگ متضاد رنگ آمیزی کنید

سخن نهایی

در این مقاله با شما با 12 ایده جذاب برای طراحی رنگ اتاق نشیمن سخن گفتیم. امیدواریم که این مقاله برای طراحی هرچه بهتر اتاق نشیمن به شما کمک کرده باشد. ممنون از همراهی شما با مدوسا دکور.

لوگو مدوسا دکور

محمد دلجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *