جستجو

معرفی 4 تا از بهترین رنگ‌های پاستلی و مکمل های مناسب برای رنگ‌های پاستلی

معرفی 4 تا از بهترین رنگ‌های پاستلی و مکمل های مناسب برای رنگ‌های پاستلی

رنگ‌های پاستلی، یا همان رنگ‌های پریده امروزه به انتخاب مناسبی برای بسیاری از خانه های ایرانی تبدیل شده است. استفاده از این رنگ ها با توجه به اینکه بسیار گسترده هستند،انتخاب افراد با سلیقه های متفاوت است در واقع این رنگ‌ها بازه گسترده ای از رنگ‌ها را شامل می‌شود،  در واقع اگر به رنگ‌‌های موجود در چرخه رنگ، رنگ سفید اضافه کنیم، آنها را تبدیل به رنگ پاستلی کرده‌ایم.رنگ‌هایی مانند صورتی روشن، آبی روشن، کاراملی، هلویی، نعنایی، بنفش، موزی و تمام رنگ‌هایی که روشن باشند، رنگ‌های پاستلی هستند. در این مقاله می‌خواهیم شما را با چهار تا از بهترین رنگ‌های پاستلی و مکمل های مناسب برای رنگ‌های پاستلی آشنا کنیم. با مدوسادکور همراه باشید.

4 تا از بهترین رنگ‌های پاستلی

زمانی که شما در حال استفاده از رنگ‌های پاستلی در خانه خود هستید، یعنی در حال استفاده از عاملی هستید که فضای آرام تری به شما می‌دهد. اما نکته قابل توجه در مورد انتخاب این رنگ‌ها است. سازگاری این رنگ‌ها با فضای خانه و همچنین متناسب بودن با مد روز می‌تواند پارامتر های مهمی در انتخاب این رنگ‌ها باشد. در ادامه با چهار تا از بهترین رنگ‌های پاستلی آشنا می‌شوید.

1- رنگ صورتی یکی از آشنا ترین رنگ‌های پاستلی

رنگ صورتی یکی از اولین رنگ‌های پاستلی بود که جای خود را در خانه های ایرانی پیدا کرد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. این رنگ پیش از رونق گرفتن کاغذ دیواری پای ثابت اتاق خواب دختران بود و همچنان نیز انتخاب بسیاری از دختربچه ها برای اتاق خوابشان صورتی پاستلی است. این رنگ، فوق‌العاده آرامش‌دهنده و چشم‌نواز است. از رنگ صورتی می‌توانید ترکیبی با رنگ سفید یا آبی روشن استفاده کنید.

رنگ صورتی علاوه بر اتاق خواب برای اتاق مطالعه یا آشپزخانه، انتخاب خوبی است. برای سرویس بهداشتی یا حمام هم می‌توانید از صورتی بهره بگیرید.

رنگ صورتی یکی از آشنا ترین رنگ‌های پاستلی

2- رنگ آبی

یکی دیگر از رنگ‌های پاستلی که بسیار مورد توجه قرار گرفت، رنگ آبی بود. این رنگ تقریبا همزمان با رنگ صورتی و به صورت موازی به عنوان رنگ مناسب پسرانه برای اتاق کودک مورد استفاده خانواده ها قرار گرفت. رنگ آبی همچنان هم یکی از رنگ های پرطرفدار در اتاق خواب آشپزخانه و بخش های دیگر خانه می‌باشد. یکی دیگر از دلایل انتخاب رنگ آبی به عنوان رنگ پاستلی مناسب سازگار پذیری مناسب آن با محیط است.

رنگ‌های پاستلی آبی رنگ شامل رنگ آبی روشن، طیف آبی درخشان یا رنگ آبی دریایی می‌شوند. استفاده از رنگ آبی پاستلی در فضای داخلی خانه فضایی چشم گیر و پر رنگ و لعابی ایجاد می‌کند که نشان دهنده شکوه بیشتر برای فضای داخلی خانه می‌باشد.

رنگ آبی

3- رنگ بنفش یکی از رنگ‌های پاستلی خاص

رنگ بنفش پاستلی به عنوان رنگی آرام بخش و خاص انتخابی مناسب برای افرادیست که قصد اجرای ایده های خاص و کم نظیر در طراحی دکوراسیون داخلی خانه خود هستند. رنگ بنفش پاستلی که در واقع شامل طیف های خنثی تر رنگ بنفش می‌شود می‌تواند در اتاق خواب به عنوان رنگی بسیار آرامش بخش قرار بگیرد. در واقع استفاده از این رنگ در اتاق خواب علاوه بر ایجاد فضایی خاص می‌تواند به عنوان مسکنی قوی عمل کند. استفاده از این رنگ و ترکیب آن با سفید در اتاق نشیمن نیز می‌تواند بسیار جذاب و دلپذیر باشد و جلوه ایی زیبا به خانه شما ببخشد.

رنگ بنفش یکی از رنگ‌های پاستلی خاص

4- رنگ نارنجی یکی از رنگ‌های پاستلی خاص

یکی دیگر از رنگ‌های پاستلی عجیب و جذاب در دکوراسیون داخلی رنگ نارنجی است. این رنگ با توجه به شادابی و نیروی درونی که از خود منتقل می‌کند خیلی مناسب فضاهایی مثل اتاق خواب و یا سرویس بهداشتی نیست اما استفاده از نارنجی پاستلی برای آشپزخانه و یا اتاق نشیمن می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

یکی دیگر از خواص رنگ نارنجی خاصیت اشتها آوری آن می‌باشد که همین موضوع عامل مهم دیگری برای استفاده آن در آشپزخانه می‌باشد. استفاده از کابینت هایی با رنگ نارنجی پاستلی شاید در نگاه اول نرمال به نظر نیاید، اما با توجه به شرایطس که این رنگ می‌تواند در جلوه و زیبایی آسپزخانه ایجاد کند توانایی این را دارد که به عنوان یک گزینه مناسب همواره روی میز باشد.

رنگ نارنجی یکی از رنگ‌های پاستلی خاص

مکمل های مناسب برای رنگ‌های پاستلی

شاید استفاده از رنگ‌های پاستلی به طور سرتاسری و کاملا یکرنگ اندکی حس خسته کننده به فضا منتقل کند و همچنین سادگی بیش از حد این مدل طراحی نیز تا حدی توی ذوق می‌زند. به همین دلیل توصیه می‌شود رنگ های پاستلی را به همراه مکمل هایی استفاده کنید تا کمی فضا را از یکرنگی و سادگی محض دور کنید. در ادامه با برخی از مکمل های رنگ‌های پاستلی آشنا خواهید شد.

استفاده از طیف های مختلف رنگ پاستلی به عنوان مکمل

در مسیر انتخاب و استفاده از رنگ‌های پاستلی مکمل شاید یکی از خلاقانه ترین ایده ها انتخاب یک رنگ پاستلی دیگر به عنوان رنگ مکمل می‌باشد. ترکیب رنگ های مختلف با رنگ پاستلی یک روش حرفه ای برای خارج کردن فضا از حالت یکرنگ و ساده می‌باشد. به ‌عنوان مثال اگر یکی از وسایل اتاق آبی روشن باشد، می‌توان چند وسیله یا مبلمان دیگر را با طیف‌های تیره و یا روشن‌تر از این رنگ انتخاب کرد.

استفاده از رنگ سفید به عنوان رنگ مکمل

رنگ سفید اولین انتخاب برای مکمل رنگ‌های پاستلی است. دلیل این موضوع این است که این رنگ قابلیت سازگاری با تمام طیف های رنگی را دارد و انتخاب آن بسیار راحت است. رنگ سفید همواره در دسترس است و انتخاب آن بسیار کم ریسک و بدون دردسر می‌باشد. و به همین دلایل است که این رنگ هموتره مورد استفاده طراحان دکوراسیون داخلی به عنوان رنگ مکمل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استفاده از رنگ سفید به عنوان رنگ مکمل

رنگ های کرم و قهوه‌ای به‌ عنوان مکمل رنگ‌های پاستلی

یکی دیگر از انواع استفاده هایی که می‌شود از رنگ‌های مکمل کرد، استفاده از آنها به عنوان متضاد است. رنگ هایی با تم و زمینه قهوه‌ای و کرم که جزو رنگ‌های گرم قرار می‌گیرند می‌توانند در عین حال که مکمل رنگ‌های پاستلی خنثی باشند به عنوان متضاد برای آنها عمل کرده و جلوه‌ی زیبایی به فضای دکوراسیون داخلی خانه می‌دهد.

رنگ های کرم و قهوه‌ای به‌ عنوان مکمل رنگ‌های پاستلی

استفاده از رنگ‌های طوسی و خاکستری به عنوان مکمل

امروزه در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده از طیف های مختلف رنگ طوسی بسیار رواج دارد. استفاده از این رنگ به عنوان مکمل برخی از رنگ‌های پاستلی می‌تواند انتخاب مناسبی باشد و همزمان با آرامش و زیبایی که ایجاد می‌کند به شما در مسیر حرکت به سمت دکوراسیون داخلی مدرن تر هم کمک زیادی می‌کند.

استفاده از رنگ‌های طوسی و خاکستری به عنوان مکمل

سخن نهایی

در این مقاله با شما در مورد رنگ ها و مکمل های پر طرفدار رنگ‌های پاستلی سخن گفتیم. استفاده از این رنگ ها در هر قسمت قابل اجرا است؛ از اتاق خواب گرفته تا آشپزخانه، سالن اصلی، اتاق مطالعه، تراس یا بالکن، راهروی ورودی آپارتمان، همگی با این رنگ‌ها، زیباتر و آرامش‌بخش جلوه می‌کنند. امیدواریم که این مقاله به شما در انتخاب رنگ پاستلی مناسب برای فضای داخلی خانه شما کمک کرده باشد. ممنون که با مدوسادکور همراه بودید.

لوگو مدوسا دکور

محمد دلجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *