جستجو

لیلا عراقیان معمار پل طبیعت را بهتر بشناسید

لیلا عراقیان معمار پل طبیعت را بهتر بشناسید

ممکن نیست که به شهر تهران بیایید و سری به پارک آب و آتش تهران و پل طبیعت در منطقه عباس آباد تهران نزنید. در این مطلب قصد داریم تا در مورد لیلا عراقیان، معمار پل طبیعت، با شما سخن بگوییم تا این بانوی نابغه‌ی دنیای معماری را بیشتر بشناسید. با مدوسادکور همراه باشید.

پل طبیعت

زندگینامه معمار پل طبیعت

لیلا عراقیان در سال 1362 شمسی در شهر تهران به دنیا آمد و در دوره دبیرستان در رشته ریاضی مشغول به تحصیل شد. او علاقه شدیدی به نقاشی و ریاضیات داشت و به همین دلیل در رشته معماری که تلفیقی از هنر نقاشی و ریاضیات بود به تحصیل ادامه داد. عراقیان در سال 1380 دوره کارشناسی خود را در رشته معماری در دانشگاه شهید بهشتی آغاز کرد. بانوی توانمند ایرانی مدرک کارشناسی ارشد خود را در کشور کانادا در دانشگاه بریتیش کلمبیا دریافت کرد.

لیلا عراقیان معمار پل طبیعت را بهتر بشناسید3

تاسیس شرکت

عراقیان در سال 1384 شمسی به همراه همکار خود علیرضا بهزادی شرکت خود را تاسیس کرد. شرکت سازه‌های پارچه‌ای دیبا اجرای سازه های چادری پارک آب و آتش تهران را در دست داد و پس از آن در سال 1387 این شرکت به مسابقه طراحی پل طبیعت دعوت شد. طرح لیلا عراقیان و علیرضا بهزادی با ارائه طرحی جذاب در این مسابقه برگزیده شد.

جوایز و افتخارات لیلا عراقیان

عراقیان در طی زندگی حرفه‌ای خود آثار و جوایزی را کسب کرده است. در سال 1390 او در مسابقه طراحی فضاهای ورزشی، دومین کنفرانس سازه و معماری برنده جایزه رتبه دوم شد. معمار پل طبیعت در مسابقه کوشک جهانی با همراهی علیرضا برهانی و بابک رستمیان رتبه دوم را کسب کرد. این بانوی توانمند ایرانی در سال 2016 به همراه علیرضا بهزادی جایزه معماری آقاخان را دریافت کرده است.

آثار شاخص لیلا عراقیان

در کارنامه کاری لیلا عراقیان دو اثر وجود دارد که بسیار می‌درخشند. اولین اثر پروژه بازسازی پوشش پارچه‌ای سقف استادیوم بی سی پلیس در ونکوور کانادا است که لیلا به عنوان دستیار فنی در این پروژه حضور داشت. اجرای این پروژه توسط شرکت آلمانی هایتکس تنستایل استراکچرز انجام شده است.

استادیوم بی سی پلیس

اما اثر دوم که به نوعی اصلی‌ترین و مهم ترین اثر لیلا عراقیان به حساب می‌آید، پروژه جذاب و زیبای پل طبیعت است. پس از طراحی و اجرای سازه‌های چادری، لیلا عراقیان به همراه سحر یاسایی و علیرضا بهزادی در غالب گروه دیبا برنده مسابقه طراحی پل طبیعت شدند و طراحی و تحلیل سازه‌ای پل در سال 1388 انجام شد.

پل طبیعت 3

پروسه ساخت پل هم در پاییز سال 1389 آغاز شد و در سال 1393 ساخت آن به اتمام رسید. پل طبیعت به عنوان یکی از نمادهای جدید شهر تهران شناخته می‌شود، نمادی که آمیخته‌ای از مدرنیته و طبیعت در دل تپه‌های عباس آباد قرار دارد و بر خلاف باقی پل‌ها که صرفا برای عبور و اتصال طراحی و ساخته می‌شوند، این پل محلی برای حضور و مکث و تامل را فراهم می‌کند.

پل طبیعت

پل طبیعت، پلی با طول تقریبی 300 متر و با وسعت حدودی 7000 متر مربع بر فراز بزرگراه مدرس در اراضی عباس آباد قرار دارد. این پل بزرگ ترین پل غیر خودرویی ایران است. هدف از طراحی و ساخت این پل اتصال کاربری‌های پیاده‌ی پارک آب و آتش و پارک طالقانی که توسط بزرگراه مدرس از هم جدا شده‌اند است. طراحان این پل در سال 2016 موفق به دریافت جایزه آقاخان شدند.

معمار پل طبیعت این پل را به صورت یک مسیر منحنی با طیف‌های مختلفی از عرض و شیب‌های مختلف طراحی کرده است و با این کار فضای معماری را ایجاد کرده است که محل مناسبی برای حضور و تعاملات اجتماعی است.

پل طبیعت 2

وزن این پل چیزی در حدود 2000 تن است. تعداد قطعات فولادی که برای ساخت این پل به کار رفته است به 14000 قطعه با بیش از 100 کیلومتر جوشکاری می‌رسد و ساخت چنین سازه‌ای بر فراز یک بزرگ راه شلوغ شهری و در ارتفاع چهل متری کاری بسیار چالشی و سخت بود که توسط مهندسان ایرانی به انجام رسید.

یکی از نکات اصلی در مورد طراحی این پل باید به آن اشاره کنیم و بر اساس آن طراحان پل را تحسین، این است که طراحی و اجرای پل به گونه‌ای است کمترین آسیب به درختان و فضای سبز اطراف پل رسیده است و تماما سعی در حفظ آنها شده است.

این پل دارای سه طبقه است و طراحی آن به نوعی طراحی شده است که در طول روز نور خورشید به اکثر بخش‌های هر سه طبقه می‌رسد و در طول شب نورپرداز ویژه‌ای بدنه پل و ستون‌ها را در بر می‌گیرد. محل قرار گیری پل به گونه‌ای است که می‌توانید چشم انداز بسیار زیبایی از شهر بزرگ و زیبای تهران تماشا کنید. البته اگر آلودگی هوا این اجازه را به شما بدهد.

پل طبیعت 4

لیلا عراقیان در مورد این پل به گاردین گفته است: زمانی که طرح این پل تنها بر روی کاغذ بود فکر نمی کردم روزی اجرایی شود. این احساس خوبی است که می بینم مردم از آن لذت می برند. این مساله به من اعتماد به نفس بیشتری برای انجام پروژه های بیشتر در آینده می دهد. اما وقتی فکر می کنم چنین پروژه ها و فرصت هایی شاید تنها یک بار در زندگی آدم اتفاق افتد.

معرفی اپل پارک

اگر مجذوب معماری زیبای پل طبیعت شده اید توصیه میکنیم مقاله عجایب اپل پارک، محل کار کارمندان اپل از سایت مدوسادکور را از دست ندهید

جوایز کسب شده توسط پل طبیعت

برترین سازه فولادی کشور در سال 1392

کسب برترین پل شهری در سال 1393

کسب جایزه خشت طلایی در سال 1393

در یافت سه جایزه بین المللی Meidaa دوبی، Architizer A+Award نیویورک در سال 1394 و جایزه معماری آقاخان در سال 1395

معمار پل طبیعت و سخرانی تد-اکس

لیلا عراقیان در یکی از سخنرانی‌های خود در مجموعه تد-اکس در شهر تهران در مورد نحوه طراحی پل و در جواب به این سوال که این پل قرار است چه کاری انجام دهد و به نوعی هدف از طراحی این پل چیست این طور پاسخ می‌دهد که:

  1. این پل باید جایی برای ماندن باشد پس در طراحی خود محل‌های مثل رستوران و کافه و همچنین نیمکت‌هایی قرار دادیم تا مردم به اندازه کافی امکان و بهانه برای گذراندن زمان روی پل داشته باشند. این موضوع دقیقا در حالتی رخ داد که به طور کلی هدف از طراحی پل اتصال دو اتفاق در دو طرف آن است و نه اینکه اتفاق مورد نظر خود پل باشد.
  2. نکته دوم این بود که پل در مسیرهای انتهایی خود باز شود و عرض زیادی را اشغال کند.
  3. سومین نکته، رازآلود بودن پل است. پل طبیعت در یک مسیر قوسی طراحی شده است در نتیجه شما وقتی بر روی پل در حال حرکت هستید انتهای مسیر را نمی‌بینید و این شما هستید که کم کم پل و مسیر انتهایی آن را کشف می‌کنید در حالتی که پل‌ها عموما در یک مسیر مستقیم شکل می‌گیرند. و این مسئله بیشتر حس رفتن را منتقل می‌کند تا ماندن
  4. نکته چهارم توجه به طبیعت و تلاش برای رساندن کمترین آسیب به طبیعت بود که برای رسیدن به این هدف مهم تعداد ستون و همچنین محل قرارگیری آنها را طوری طراحی کردیم که به این مهم عمل شود.
  5. پنجمین نکته که یک موضوع فنی بود، یکی شدن فاز سازه‌ای و معماری بود که مسائل معماری باعث تداخل در مسیر سازه‌ای نشود و همچنین المان‌های سازه‌ای جلوی فضای معماری را نگیرد.
لیلا عراقیان معمار پل طبیعت را بهتر بشناسید2

گرامی داشت مقام انسان

یکی از نکات جالبی که لیلا عراقیان در مورد طراحی این پل بیان کرد این بود که پل طبیعت یک فضای شهری جمعی انسان محور را معرفی کند. ما در شهری زندگی می‌کنیم که برای ماشین‌ها طراحی شده و در آن ماشین‌ها حکمفرما هستند و این موضوع از شکل اتوبان‌‌ها و در و دیوار شهر مشخص است که انسان پیاده در آن عزت و احترام زیادی ندارد.

اما پل طبیعت توانست این پیام را داشته باشد که در شهری مثل تهران هم می‌توانیم فضای را داشته باشیم که در دل شهر است و در بالای یک اتوبان پر از ماشین است ولی انسان در آن محترم است و آن احترامی که انسان لایق است از فضای ساخته شده را بگیرد، دریافت کند.

سخن نهایی

بانوان پیشگام همواره در تاریخ مورد ستایش و توجه قرار گرفته‌اند و باعث حرکت و رشد بسیاری دیگر از افراد دوره خود شده‌اند. امروز و در این مطلب در مورد یکی از بانوان مطرح معمار ایرانی با شما سخن گفتیم و امیدواریم زندگی و مسیر معمار یکی از جذاب ترین نمادهای شهر تهران باعث تهییج شما به سمت مسیری که همواره فکر آن را در سر داشتید اما دست به حرکت نمی‌زدید، بشود. ممنون از همراهی شما با مدوسادکور.

لوگو مدوسا دکور

محمد دلجو

78 پاسخ

  1. حیف است این مهندسین عزیزمان را نگهداریم نکنه خدای نکرده با ندانم کاری این نخبه وسرمایه ها را ازدست بدهیم .کشورعزیزمان به این کارهای خلاقانه توام با مهندسی نیاز شدید دارند.

  2. دوستان گرامی
    هر اثر ساختمانی یا عمرانی که در طول تاریخ ماندگار شده است را بر اساس سبک معماری میشناسند مثلاً معماری هخامنشی ‌‌اسلامی.وغیره هیچ وقت نگفتن سازه
    با سپاس از خانم مهندس نماد ایران

  3. باعرض سلام و خداقوت، امیدوارم همه جوانهای کشورم در هر زمینه ای که استعداد دارن بدرخشند مثل خانم مهندس عراقیان ، و امید وارم روزی هم لنده بتونم طراح های خودم رو در کشورم پیاده کنم، علیرضا رسولی معمار مناظر ، موفق باشید…..

  4. با درود
    برای اجتناب از قضاوت نابهنگام ، نویسنده محترم متن می‌بایست طرح های دوم و سوم مسابقه را نیز در کنار طرح برگزیده به نمایش می‌گذاشت. چون با شرایط باند بازی مملکت و بخصوص در شهرداری تهران ، قبول انتخاب واقعی برنده طرح جای سوال و ابهام دارد . برای درک موضوع کافیست در اینترنت سرچ کنید .
    پل های طبیعت در جهان تا ببینید که طرح اجرا شده به نسبت آنچه در کشورهای پیشرفته اجرا شده است چه جایگاهی دارد !؟

  5. سلام و درود بر ایران و ایرانیان بخصوص نخبه های این سرزمین.
    و انشاالله در تمام مراحل زندگی و کاری موفق و سربلند باشند وباافتخار

  6. سلام خانم مهندس لطفا آدرس ایمیل تون رو برام بفرستید. بنده پل ارتباطی جزایر ناز رو طراحی کردم . لطفا راه ارتباطی ایمیل با پیج تون دو برام ایمیل کنید . ممنونم

  7. با سلام.سرکار خانم مهندس لیلا عراقیان مرحبا به این خلاقیت شما باعث افتخار وطنمون ایرانی من پدر ۷ فرزندم اسمتو میزارم
    (دختر ایران) = افخار وطن
    زنده باشی دخترم.

  8. سلام.انشاالله در همه ی شهرها بشه طرحهای زیادی رو طراحی کرد.البته نه دوباره کاری ویا ….به ایشان تبریک میگم و انشاالله با معماری ها و زیباییهای بیشتری رو در ایران از ایشان و دیگر عزیزان سرزمینم نگاره باشیم.

  9. این همه زحمت چه فایده!وقتی مردم ایران نمی تونند استفاده کنندد اونجا همش پاتوق افغانی هاست اصلا نمیشه رفت همش افغانی اونجاست

  10. سلام بسیار عالی
    سرکار خانم الان در حال طراحی چه کاری هستند و ذر کدام کشور زندگی میکنند و راه ارتباط با ایشان در صورت امکان جهت یک پروژه در کرج
    با تشکر

  11. و من عاشق کسانی هستم که بدون ناله و ادعا و پر مدعایی،کاری برای وطن،انجام میدن،و اونهایی که رفتن و در جاهایی غیر از ایران،کاری کردن و مشهور شدن،برای خودشون مهمه،ولی قابل احترام ملی و نقش میهنی نیستن.پاینده و ماندگار معماری که ایران رو می سازه و خانه خودمون رو زیباتر میکنه

    1. سلام
      با تشکر از درج گزارش فوق و تقدیر از طراحان این پروژه زیبا و ماندگار جا داشت از مجریان و دست اندرکاران ساخت و نصب این پروژه مهم که بی شک بدون هنر فکر و دست آنها این امر مهم هیچ مو قع اتفاق نمی افتاد و تنها در لایه نقشه ها
      ماندگار می شد

  12. سلام و درود بر بانوی خوش سلیقه و خلاق ایرانی
    بهتره مجسمه ایشان درست بشه و در ابتدای پل قرار داده شود

  13. معماری پل فوق العاده است توی متن اشاره ای به منشأ ایده این طراحی نشده است.البته زحمات محاسب و مجریان نیز قابل تحسین است.

  14. الگوی زنان ایرانی هستید و باید اینگونه درخشید که باقی الصالحاتی از خود به یادگار گذاشت و تاریخ فراموش نکند آثار زنان متعهد ایران زمین را که اینگونه آرامش و تفریح و اتحاد را برای مردم ایجاد میکند، درود بیکران بر خانم مهندس عراقیان باد ، انصافا باید لقب مغز طلایی را به ایشان داد، به بیت حضرت فردوسی معنا دادید: توانا بود هر که دانا بود، ز دانش دل پیر برنا بود، امیدوارم مفهوم الگو سازی در بین زنان ایرانی اینگونه معنا پیدا کند، هزاران آفرین بر پدر و مادری که چنین فرزندی را برای کشورم تربیت نمودند…………..⚘🌷🌷🌷🌷⚘

  15. درود بر خانم مهندس عزیز، بخاطر دارم که از مالکان یک شرکت بزرگ ایتالیایی در حوزه معماری به ایران آمده بودند و چقدر مشتاقانه سراغ ایشان را از ما می گرفتند.

    1. مسخره ترین چیزی که به اسم طبیعت میشد ساخت همین پل مسخره ی ضد طبیعت هست . سازه ی مسخره ای که هیچ سنخیتی با طبیعت و روح و روان انسان ندارد .

  16. مرحبا وصدهزاران تحسین وتشکر بادعای خیرنثار به حفظ اصالت واستفاده ازعلم وهنر وکارموفق تیمی شمادرمحبت به مردم در زیباسازی فضای فیزیکی وطنت دربهترین شکل . خانم مهندس عراقیان وهمکاران همراهتان .
    خدا امثال شما رابرای ماحفظ کند . وشرناصالحان وبی هنرو سودجویان تخصصی راازسرما کم کند.

  17. درود برخانم عراقیان، همچین استعدادهایی رو نباید به این راحتی رها کرد باید تشویق وهمراهیشون کنیم تا آثار مهم وبهتری به جای بگذارند. به امید موفقیت های بیشتر در سرزمینم ایران

  18. سلام.بهتره تصویری از ایشان به همراه اطلاعات فردی و رزومه کاریشون در ابتدای پل در معرض عموم قرار بگیره تا مردم بهتر ایشان رو بشناسن و الگویی برای جوانها بشه .

  19. بعد از خانم مهندس ، جا داره از این گروهها هم برای ساخت پل تشکر بشه
    محاسب.نقشه بردار.سیویل.جوشکار.مونتاژکار.کارگر.راننده جرثقیل.نورپرداز و ….

  20. سلام وتبزیک به خانم مهندس عراقیان
    در طول تاریخ کشورمان همواره معماران و متخصصین توانسته اند آثار ماندگار وفاخری راخلق کرده که امروز شاهد آنها هستیم
    امیدوارم که خانم عراقیان وسایر متخصصین در این رشته آثار ماندگاری را با نگرش سنت ویا تلفیقی از سنت و مدرنیته که بر اساس تعریف فلسفی تاریخ معاصر می باشد برای آیندگان به یادگار گذارند

    1. یه معمار ماهر بدون شک مهارت فوق العاده ای در طراحی سازه دارد .

  21. وزن این پل خبلی زیاده اندازه یک برج اداری چهل پنجاه طبقه اس
    قطعاتش داخل مشور تهیه شده

  22. ماشا ءالله به این توانمندی محاسبه نیروی وارد شده بر۱۴۰۰۰ قطعه بابیش از ۱۰۰ کیلو متر وطراحی این پرو ژه عظیم به این زیبایی جای تحسین دارد علاوه بر ریاضی وفیزیک واستاتیک و دینامیک ومعماری خلاقیت زیادی رو میطلبد زنده باد

  23. سلام و ارادت خودم را به خانم های وطنم بخصوص خانم های فرهیخته و با دانشی مثل خانم عراقیان و خانم یاسایی و جناب بهزادی تقدیم می کنم که با ظرافت و لطافت روحی بانوان ایرانی اینچنین اثر زیبا و ماندگاری را از خودشان به یادگار گذاشتند

    1. این مورد زیبا از اندک فرصتهایی است که در نظام مردسالانه کشور در اختیار بانوان قرار میگیرد؛ ضمن تحسین مهندس لیلا عراقیان نازنین در طراحی این پروژه زیبا و کاربردی، باید در نظر داشت که تاکنون، کمتر موقعیتی در اختیار زنان مستعد این سرزمین قرار گرفته و آنان در همین فضای اندک هم خوش درخشیده اند، به امید گسترش فضای رشد و نوآوری برای بانوان توانمند سرزمینم در تمامی عرصه‌ ها و ساختن ایرانی آبادتر برای همه ایرانیان در همه شهرهای میهنم

  24. بسیار خوب بود بویژه انسان محوری دربرابر ماشین محوری، درود بر معماران نواندیش

  25. خانم عراقیان ، مرحوم خانم ضحی حدید ( معمار مشهور بین المللی اصالتا اهل عراق) را برای ما تداعی کرد.

  26. امیدوارم هر کسی که برای ادامه ی تحصیل به خارج از کشور می رود اینقدر ظرفیت داشته باشد که برگردد و علم و توانمندی و دانش خود را در خدمت ساختن همین سرزمین خرج کند نه اینکه به دلایل واهی و کوچک ( مثل مسائل مالی و یا سنگ اندازی برخی افراد ) از کشور برود و دلیلش را سنگ اندازی و قدر ندانستن بیان کند ، خیر اگر واقعا فرد تاثیر گذاری هستید باید با مشکلات بجنگید نه اینکه فرار کنید ، مشکلات برای همه هست نه فقط برای یک نفر خاص ، به قول شهید بهشتی ، بهشت را به بها می دهند نه به بهانه .

  27. آفرین ومرحبا به خانواده ای که به استعداد فرزندشان بها دادندتا در استعداد خود به کمال برسد.

  28. باعث افتخار ایرانیان میباشد کم نخبه و نابغه نداریم که در دنیا بهترین شدن ولی متاسفانه در کشورمان آن طور که باید ازشان نگهداری نمیشود و اکثرا به غربت میروند باید از وجود این نابغه ها در پیشرفت کشور استفاده کرد

  29. احسنت به این بانوی معمار
    پل طبیعت طراح یک ایرانی
    پل فلزی قطور طراح یک خارجی
    مقایسه
    پل طبیعت برنده

  30. نتیجه فرصت دادن به نخبه های جوان
    انشاالله کارهای بیشتری از ایشان و تیمشان در کل کشور ببینیم.

  31. باعث افتخار ایران عزیز هستن
    خوشحالم که چنین زنان افتخارآفرینی دراین کشور پرورش پیداکردن

  32. درود بر خانم عراقیان ، بنده حکیم محمدی هستم که در پروژه کاری در نمایشگاه شهر آفتاب همکاری داشتم با خانم عراقیان ک خیلی با دل و جرأت بالا با هدف والا با دید گاهی مثبت ،که در واقع برام استاد بود و خیلی چیزاها ازش یاد گرفتم ، الان چند سالی هست ک ندیدمش اینشالله ک همیشه سلامت در پناهی چق باشد

  33. بانوان با اصالت سرزمینم همیشه باعث افتخار هستند خصوصآ مهندس عزیز لیلا خانم.

  34. سلام وخسته نباشید خدمت تمامی زنان سرزمینم من جمله سرکار خانم عراقیان که باعث افتخاراین آب وخاک میباشند.با آرزوی موفقیت برای تمامی زنان نجیب وپاکدامن ایران زمین و نابودی فساد وفقر که ریشه مملکت را دارد میخشکاند.

    1. شخصا با خانواده ام افتخاروتوفیق بازدید وگردش این ابر پروژه بی نظیر را داشتیم واقعا حیرت زده ازاین همه زیبایی ونبوغ واقعا نمی شود به این پروژه فقط به نام احداث وواجرای عمرانی نامگذاری کرد فقط یک کلمه می توان گفت که این خانم مهندس بی نظیر انو آفریده وخلق کرده مانند یک اثر هنری بی نظیرکه تاثیر بی بدیل در اذهان به جا می گذارد از صمیم قلب دارم میگم شما بی نظیرید خانم مهندس عراقیان ای کاش نه تنها مدیریت کلان شهر تهران به شما واگذار میکردند بلکه لیاقت شما با این هوش واستعداد اداره کشوری چون ایران است پاینده واستوار وهمیشه در اوج باشید ای کاش ارزش وتوانمندیهای شما رابیش پیش درک کنند.درود برشما

  35. کاشکی پل صراط هم این خانم طراحی میکرد
    همه گردشکنان میرفتیم بهشت دوباره برمی گشتیم جهنم
    یه نوع تفریح میشد مثل پل طبیعت
    ازادنه میرفتی پیش جهنم ها ونگاهشون میکردیم وهی میگفتیم اگه اختلاس یا ربا خواری یا حق یتیم رو نمیخوردی الان با ما برمیگشتی بهشت
    خلاصه ممنون خانم
    شما جاودید وپایدار هستید
    سپاس

  36. درود فراوان ‌به‌معمار‌عراقیان
    با افتخار ‌فراوان‌میگویم‌درود‌بر
    خلاقان ‌ایرانی‌

  37. أحسنت و ماشاالله به بانو لیلا عراقیان افتخار هر ایرانی به داشتن جوانان توانایی چون شماست زند باد جوانان وطنم ایران

  38. درود بر این سرکار خانم اندیشمند و معمار نابغه و جوان ایرانی پایدار باشید

  39. هم شاهکار زیبایی است
    پنج مورد توضیح داده توسط طراح کاملا با کار انجام شده هماهنگی دارد

    1. خدا قوت به تمام کارگران زحمت کشی که اگر انها نبودند هیچ سازه ای شکل نمیگرفت ، حتی با زیباترین نقشه ها .

  40. بسیار المان زیبا و مهندسی قابل توجه دارد از طراح آن که یکی از بانوان فریخته و معماران بادانش روز است افتخار میکنیم طرح بسیار مورد استفاده هم وطنان میباشد و اوقات فراغت خودرا سپری میکنند

  41. سلام و ارادت بسیار لذت بردم از توضیحات ،بخضوص پاسخ و جمعبندی انتهایی خانم عراقیان در خصوص سلطه خودروها بر انسانها

  42. اگه قدر همچین اشخاصی را بدونین و نزارین که از ایران مهاجرت کنن جای شکر داره

    1. هنر پل طبیعت
      در تلفیق سازه و معماریه .
      بسیار زیبا و هنرمندانه طراحی شده .

      ی معمار خوب باید دید سازه ای داشته باشه .
      و همچنین ی م‌. سازه باید دید معما ی داشته باشه .

      که نتیجه میشه پل طبیعت 👌👌🌱👌👌

      1. معماری نقاشی نیست معلوم اطلاعات شما در حد اول ابتدایی هم نیست شما باید اول اگه تونستین خودتونو در حد واندازه یک معمار برسونید وبعد تحلیل کنید و…متاسفانه شما چش ندارید موفقیت یکی را ببینید که اینطور می فرمایید معماری نفاشی،است یاد بگیرید ایده وطراحی را معماری انجام میده از،ریز ترین کار تا اجرا

        1. در خوب بودن طراحی شکی نیست ولی جاداره از همه افراد کلیدی تقدیر بشه نه فقط معمار

      2. مهم تشکیل ایده و کانسپت در ذهن و روی کاغذ آوردن آن است البته طراحی سازه آن پس ازطراحی معماری آن مهم است هر چندقابل ذکر است در آمریکا و اروپاو کشور های پیشرفته دیدشان با ایران کاملا متفاوت است و یه طرح بنام‌معمار شناخته میشود و طراح سازه مطابق طرح معماری باید طراحی سازه انجام دهد و کمتر بایددستخوش تغییر در آن ایجاد کند .دورود برتمام مهندسان ایران

      3. آقای محترم اگر اطلاع ندارید بروید بپرسید هر طرحی اول روی کاغذ کشیده می‌شود بعد محاسبات صورت می‌گیرد کار این خانم مهندس ایران زمین در خور ستایش میباشد

      4. متاسفم به خاطر این نگاهتون.شما و امثال شما هیج گاه قادر به دیدن زیبایی نخواهی بود

        1. دیدگاه شما هم درست نیست که فقط خودتون رو میبینید
          از مهندس اجرا -نقشه بردار – و… که ساخت این پل رو انجام دادن هم باید تقدیر میشد.
          حداقل اسمشون…

  43. درودبه کارآفرین خلاق خانم مهندس عراقیان که افتخارمن ایرانیست سلامتی وتوفیق روزافزون ایشان راازدرگاه ایزدمنان خواهانم

    1. درود بر این سرکار خانم اندیشمند و معمار نابغه و جوان ایرانی پایدار باشید

    1. هر کاری که در بر دارنده زیبایی و اصالت باشه ارزشمنده،بنظرم جا داره به جای خرج بودجه در اموری که منفعت عامه ندارن،بیشتر به این دسته از کارها بخصوص فضای سبز و محیط های امن و آرام برای آرامش بشریت امروزی که خسته از صنعت و هیاهوی زندگی ماشینی هست بها داده بشه،در ایران زمین جوانان نخبه در زمینه های مختلف بسیار هست که باید از اونها درجایگاه خود استفاده بشه،ایران انقدر طبیعت بکر و زیبا داره که حتی معرفی نشدن،جا داره باایجاد زمینه برای ایرانگردی و همچنین حفظ این زیباییها و جلوگیری از تخریبشون،به میهن سراسر شکوهمندمون احترامی که شایسته اون هست گذاشته بشه.

  44. آفرین بر بانوی افتخار آفرین
    به این جایگاه رسیده اصالت خودش رو گم نکرده
    بعضی ها ترم اول دانشگاه که میرن
    کاملا عوض میشن و خودشون رو گم می کنند

    1. آفرین به این بانوی توانمند ایرانی بابت طراحی پل و احسنت به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا جهت اجرای دقیق این پل بزرگ و جذاب

    2. کار اصلی و فنی در یک پل طراحی سازه یا محاسبات سازه هس در کل معماری یک نوع هنر نقاشی هس که آمیخته با علم و فن هس ولی این طراحی یا محاسبات سازه هس که سازه رو پایدار نگه میداره کاش اون مهندس عمرانی هم که این سازه رو محاسبات کرده معرفی بشه

      1. چون از لحاظ کار سازه و مدل سازی سازه ای خیلی کار عجیب و پیچیده ای نیست و کارهای سازه ای بسیار پیچیده تر از این انجام شده در دنیا ولیکن چیزی که پل طبیعت رو متفاوت می‌کنه دیدگاه خاص معماری و هنری اون هست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *