جستجو

معرفی گیاه برگ انجیری

معرفی گیاه برگ انجیری

گیاهان آپارتمانی بسیاری وجود دارند که این روزها بسیار طرفدار پیدا کردند. گیاه برگ انجیری یکی از این گیاهان آپارتمانی است که این گیاه مکزیکی که برگ‌های زیبا و چشم نوازی دارد از گیاهان مقاومی است که نیاز به نگهداری زیادی ندارد. که همین موضوع یکی از مهمترین دلایل موفقیت و پر طرفدار شدن این گیاه است. امروز قصد معرفی این گیاه را داریم. اگر شما هم علاقه به نگهداری این گیاه را در خانه خود دارید، این مطلب را از دست ندهید و با مدوسادکور همراه باشید.

گیاه برگ انجیری

پنیر سوییسی یا همان گباه برگ انجیری از گیاهان محبوب این روزهاست. این گیاه اصالتی آمریکایی دارد و بومی کشور مکزیک است. برگ انجیری دارای ریشه‌های بلند است و برگ‌های پهنی دارد که باعث می‌شود در جذب نور خورشید توانایی زیادی داشته باشد. همین موضوع باعث می‌شود که گیاه نیاز بیشتری به فتوسنتز داشته باشد پس نباید آن را در جای کم نور نگهداری کرد. این گیاه دارای گونه‌های مختلفی است و به نگهداری چندان سختی احتیاج ندارد. در ادامه در مورد نحوه نگهداری این گیاه بیشتر سخن خواهیم گفت. با مدوسادکور همراه باشید.

گیاه برگ انجیری

آبیاری

فاصله آب دادن به این گیاه زمانیست که نیمه بالایی خاک آن خشک شده باشد. البته برای آبیاری نیاز به غرقاب نیست کمی رطوبت برای خاک لازم است فقط زمانی که سطح خاک خشک شد مقداری به آن آب بدهید. در فصول گرم سال فواصل آبیاری کمتر خواهد شد. آبیاری را بهتر است تا زمانی ادامه بدهید که آب اضافی از زیر گلدان خارج شود. در فصول گرم سال بهتر است که از غبار پاشی استفاده کنید. برای براق تر شدن گیاه برگ انجیری بهتر است بر روی آن آب بپاشید و آن را با دستمال تمیز کنید.

آبیاری

نور

یکی از مهمترین ویژگی‌های این گیاه توانایی مقاومت و انعطاف پذیری در شرایط نوری متفاوت است. اما بهتر است برای رشد سریع گیاه هموتره تحت تابش نور غیر مستفیم خورشید باشد. وجود نور زیاد و مستقیم باعث از بین رفات و زرد شدن گیاه می‌شود. همچنین نور کم هم برای گیاه تبعاتی را به همراه دارد. پس بهترین حالت نور غیر مستقیم و زیاد است.

رطوبت

همانطور که اشاره کردیم این گیاه شرایط نگهداری آسانی دارد. برگ انجیری توانایی نگهداری در هر شرایط رطوبتی را دارد. با توجه به خاستگاه این گیاه وجود شرایط گرم با رطوبت زیاد در هر شرایطی برای گیاه مناسب است. ایده‌آل ترین دما هم برای این گیاه چیزی در حدود دوازده تا جهارده درجه سانتی گراد است. مرطوب کردن گیاه به عاصله زمانی هفته‌ای یکبار توسط اسپری کزدن آب گزینه مناسبی است. این کار را بهتر است در ساعات اولیه روز انجام دهید که کار مناسبی خواهد بود. برای حفظ رطوبت می‌توانید از روش جزیره‌ای استفاده کنید.

در ضمن برگ انجیری را در کنار در و یا وسایل حرارتی قرار ندهید. چون تغییر رطوبت هوا و تغییر دما باعث آسیب دیدن برگ انجیری شده و آن را ضعیف می‌کند.

رطوبت

کود دهی

هر گیاهی جهت رشد بهتر به مواد غذایی مناسبی نیازمند است که این مواد را از راه کود دهی تامین می‌کنیم. یکی از راه های مناسب برای کود دهی گیاه برگ انجیری این است که این گیاه را در فصل رشد که فصل‌های بهار و تابستان است کود دهی کنیم. می‌توانید ماهی یکبار در این دو فصل این کار را انجام دهید. استفاده از اندکی کود مایع کافی است. در ضمن توجه کنید که کود دهی در فصل زمستان کار مناسبی نخواهد بود. برگ انجیری باید در این زمان استراحت کرده و مدتی را بدون کود سپری کند.

کود دهی

مراقب سمی بودن گیاه باشید

پیش از انتخاب این گیاه به این موضوع توجه کنید که برگ‌های این گیاه اندکی سمی است. این گیاه کمی برای انسانها و حیوانات خانگی سمی هستند. معمولا خوردن آنها سبب التهاب دهان و معده شده و استفراغ را به همراه خواهد داشت. پس تا حد ممکن آنرا دور از دسترس کودکان قرار دهید.

سمی بودن

سخن نهایی

در این مطلب شما را با یکی از پرطرفدار ترین گیاهان آپارتمانی آشنا کردیم. امیدواریم که این مظلب برای شما مفید بوده باشد. ممنون از همراهی شما با مدوسادکور.

لوگو مدوسا دکور

محمد دلجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *